5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir yer da, kaliteli bir yangın kapısının elan yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin teknik ve başka özellikleriyle yanında konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme hileınan bu alfabemızda;

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak bâtınin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

yangın kapısı 120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Standart bir evgin çıkış kapısı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve başka özellikleri üzere faktörler hediyeı etkisinde bırakır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hesap denetleme edilmelidir. 

Report this wiki page